BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Ahad, 25 April 2010

CeLeBrATe BesDay ShaH.... (-_-)

Semalam besday anak aku yang ke-2. hari2 dia tanya aku besday dia waper haribulan.Yang dia tau bulan 4 jer, tarikh tak hingat. hehehhe aku mmg malas nak bagitau sbb dah tau dah apa dia nak. kang kalau bagitau, hari2 dia remind aku, rimas aku nanti....

Aku ikutkan lah kehendak dia tuk nak buat celebrate kat umah, ajak kengkawan dia.. Sib baik akak aku ada tolong,kalo tak masak jugak aku nak buat semua benda nie...hehehhe padahal goreng2 jer.

Punyalah seronok si shah, sampai tido pun leh senyum lagik hehehehe.

Apa yang penting sempena ulangtahun nie semoga menjadi anak yang lebih baik, berjaya di dunia dan akhirat, dimurahkan rezeki dan dipanjang umur....amin.

video

Acara rebut gula dalam belon....








Besday boy....

Selasa, 20 April 2010

Family Day TmrNd 2010

Pergh... lama dah tmrnd tak buat family day... last sekali masa kat putrajaya. tu pun aku tak pat joint sebab dalam pantang. pastu family day dihentikan diorg cuba buat dinner plak... masa dinner ramai yang boikot sebab masing2 tak sanggup tinggalkan anak2. bagi aku pun sama, aku lebih suka lagik family day dari dinner, kalo dinner nie, makan tak kenyang aku dibuatnya..
yerlah, mak ayah makan sedap2 kat hotel, anak kat umah makan nasi jer..

Apa2 pun family day kali nie aku mcm biasa.. bolot semua hadiah hahahhaha yer lah semua kategori aku masuk dari anak2 aku hinggalah keluarga.. keluarga cergas lah katakan.

Anak2 pun seronok dapat hadiah punya byk, yang si shahzan tak yah cakap.... leka main sungguh dia, tak susah ler aku nak joint game. dia datang time dia lapo ngan haus jer pastu dia bantai main sampai naik legam muka tu...

Byk2 hadiah, hadiah lucky draw jer aku tak dapat. hancur harapan untuk memiliki LCD Sony 42". huk huk huk sedih woooo yg dapat tu lcd tu siap cakap, dah ada 4 biji kat umah.. mak aiiii apsal tak bagi jer kat aku kan hehehehe rezeki dia ler tu..

adoiyaiiii hitam legam anak2 aku hehehehe

antara hadiah2 yang aku dan family bolot.... adalagik kat opis tak tuntut



Giant T'shirt....memang kelakar main nie, sib baik tak teleng kepala aku huk huk huk

Tarik tali punya pasal... seminggu sakit badan aku. sib baik menang kalo tak....

Apala korang buat nie... cuba teka sapa mamat2 nie hahahaha

Giant t'shirt Couple... kesian aku tgk fieda...hahahhahaa


aweks2 yang tgh susun strategi dalam pancing botol....

gaya seorang kaki pancing... tak kalah betul hubby aku, semua games dia nak joint..





pasangan sehati berdansa...(Tak aci weiii aku yg jd tukang ambik gambar jer)