BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Ahad, 25 April 2010

CeLeBrATe BesDay ShaH.... (-_-)

Semalam besday anak aku yang ke-2. hari2 dia tanya aku besday dia waper haribulan.Yang dia tau bulan 4 jer, tarikh tak hingat. hehehhe aku mmg malas nak bagitau sbb dah tau dah apa dia nak. kang kalau bagitau, hari2 dia remind aku, rimas aku nanti....

Aku ikutkan lah kehendak dia tuk nak buat celebrate kat umah, ajak kengkawan dia.. Sib baik akak aku ada tolong,kalo tak masak jugak aku nak buat semua benda nie...hehehhe padahal goreng2 jer.

Punyalah seronok si shah, sampai tido pun leh senyum lagik hehehehe.

Apa yang penting sempena ulangtahun nie semoga menjadi anak yang lebih baik, berjaya di dunia dan akhirat, dimurahkan rezeki dan dipanjang umur....amin.

video

Acara rebut gula dalam belon....








Besday boy....

Selasa, 20 April 2010

Family Day TmrNd 2010

Pergh... lama dah tmrnd tak buat family day... last sekali masa kat putrajaya. tu pun aku tak pat joint sebab dalam pantang. pastu family day dihentikan diorg cuba buat dinner plak... masa dinner ramai yang boikot sebab masing2 tak sanggup tinggalkan anak2. bagi aku pun sama, aku lebih suka lagik family day dari dinner, kalo dinner nie, makan tak kenyang aku dibuatnya..
yerlah, mak ayah makan sedap2 kat hotel, anak kat umah makan nasi jer..

Apa2 pun family day kali nie aku mcm biasa.. bolot semua hadiah hahahhaha yer lah semua kategori aku masuk dari anak2 aku hinggalah keluarga.. keluarga cergas lah katakan.

Anak2 pun seronok dapat hadiah punya byk, yang si shahzan tak yah cakap.... leka main sungguh dia, tak susah ler aku nak joint game. dia datang time dia lapo ngan haus jer pastu dia bantai main sampai naik legam muka tu...

Byk2 hadiah, hadiah lucky draw jer aku tak dapat. hancur harapan untuk memiliki LCD Sony 42". huk huk huk sedih woooo yg dapat tu lcd tu siap cakap, dah ada 4 biji kat umah.. mak aiiii apsal tak bagi jer kat aku kan hehehehe rezeki dia ler tu..

adoiyaiiii hitam legam anak2 aku hehehehe

antara hadiah2 yang aku dan family bolot.... adalagik kat opis tak tuntut



Giant T'shirt....memang kelakar main nie, sib baik tak teleng kepala aku huk huk huk

Tarik tali punya pasal... seminggu sakit badan aku. sib baik menang kalo tak....

Apala korang buat nie... cuba teka sapa mamat2 nie hahahaha

Giant t'shirt Couple... kesian aku tgk fieda...hahahhahaa


aweks2 yang tgh susun strategi dalam pancing botol....

gaya seorang kaki pancing... tak kalah betul hubby aku, semua games dia nak joint..





pasangan sehati berdansa...(Tak aci weiii aku yg jd tukang ambik gambar jer)

Selasa, 30 Mac 2010

johnny's sponsor by Mek Yan










Tak puas jumpa kat pd, yan ajak lunch kat johnny's @ jusco. azie joint dan aku pun sib baik last minit dapat joint. best gak makan kat johnny's, almaklumlah hubby aku bukan suka makan kat tempat macam tu... apapun yan thanks belanja kitaorg ekkk...lainkali leh belanja lagik huk huk huk

ReuN!On SMADHM 1996 - 2010


Nie lah baby Junior SMADHM.....





Permainan rebut kerusi - Lelaki (kecoh satu pd aku rasa...hahahha)

Acara Rebut kerusi kanak-kanak....(shah tak menang ler, akak tu beso sgt heheheh)

Nie lah sebahagian bekas pelajar SMADHM 1996. (semua dah mcm pakcik/makcik kecuali aku hahahaha)


Aku dan Yan... Sahabat dari dulu hingga sekarang


Bocong & Junior Bocong




Akhirnya 14thn bertemu jua...

Yan masej aku, kata budak2 nie wat reunion kat pd 20/03/10 nanti. aku rasa cam teruja lah plak, so okey jerlah. sebelum pergi tu, kitaorg dah berperang FB dah...cari kawan2 lama,dude/janda lama hahahaa.
kutuk mengutuk tu dah tak hingat dah masing2.

Memang seronok gilerr... yerlah dulu masa sekolah masing gila2 tp spai sekarang pun masih gilerrr hahhaha sib baik aku normal lagik. huk huk huk

spai jer pd jumpa kengkawan hahahha aku mcm biasa, tak hingat anak/huby dah hahahaha, sib baik huby aku sporting.anak2 plak tak der lain, mandi kolam jer....

seronoknya jumpa diorg tak terhingga, macam2 ada...
yg kecik tak beso2, yg beso bertambah beso hahahhaa,
aku seronok gak tgk kawan2 aku byk yg berjaya. aku sebagai teman seperjuangan aku tumpang bangga ler ngan diorg.

Gelak punya gelak spai tak hingat.....pagi2 dapat berita dari azie,mlm tadik bini abeh sakit nak bersalin...sib baik sempat gie hospital(ko mmg gelojoh lah beh hahaha)
hahahha balik jer pd kitaorg singgah ler tgk baby baru kat KPJ seremban...Junior Abeh

apa2 pun penyakit kutuk mengutuk kat FB sampai hari nie tak berhenti lagik...aku pun kemaruk sgt dah, tak cukup kat opis sambung lagik kat umah hahahha sampai kadang2 huby aku jeling semacam dah. apa tak..manjang gelak depan netbook jer...hahaha jgnlah gundah gulana wahai kandaku...cintaku hanya padamu (ayat2 pembodek hahaha)

Apapun kengkawan aku betul2 enjoy dan suka sgt jumpa korang......

PhotoShoot











Wah jadik model aku...

teruja lah konon, bukan model iklan ubat gigi yg selalu korang syor2kan....

biasalah...aku dan gigi dari dulu mmg tak leh dipisahkan. aset tu woiiii

nie model tuk website tmrnd yg terbaru nanti, aku kebetulan saja2 jer mengacau masa diorg ambik gambar calon tuk dipilih oleh agen.

wah...tetiba jer dapat email, anda terpilih. siap beli bulu mata palsu tu hahahaha

biasalah akak ko nie kalau bergaya sakan mmg hebat..habis semua alat solek org aku rembat hehehehe.kak nana plak jd penasihat aku..perangkap P.A gitu hehehe.

bila time photoshoot tu..mak aiiii lenguh satu badan, semua nk kena npk natural. dlm hati camner lah modeling betul2 tu leh tahan spai 2-3 jam ekkk, aku yg 1/2 jam nie pun dah nak tarik muka dah hahahaha.

apa2pun kita tunggu jerlah hasilnya bila website tu siap nanti, jgn suruh posing bagai nak rak tapi letak gambar sama besar ngan semut hahahahha bulu mata akak ko nie dah tak nampak dah hahahha layan....